ShkodraCity

Welcome to Shkoder Albania

  • Statistikat

    • 23,467 Vizitor Kan Qen Sot
  • .adHeadline {font: bold 10pt Arial; text-decoration: underline; color: #0000FF;} .adText {font: normal 10pt Arial; text-decoration: none; color: #000000;} try{var AdBrite_Iframe=window.top!=window.self?2:1;var AdBrite_Referrer=document.referrer==''?document.location:document.referrer;AdBrite_Referrer=encodeURIComponent(AdBrite_Referrer);}catch(e){var AdBrite_Iframe='';var AdBrite_Referrer='';} document.write(String.fromCharCode(60,83,67,82,73,80,84));document.write(' src="http://ads.adbrite.com/mb/text_group.php?sid=1141782&br=1&ifr='+AdBrite_Iframe+'&ref='+AdBrite_Referrer+'" type="text/javascript">');document.write(String.fromCharCode(60,47,83,67,82,73,80,84,62));

Qarku Shkodër

Posted by KLoDi on March 27, 2009

Qarku Shkodër

Qarku i Shkodërs përbëhet nga tre rrethe: Rrethi i Shkodrës, Malësisë së Madhe dhe i Pukës. Qëndra e Qarkut është vendosur në Shkodër. Qarku ka një sipërfaqe prej 3562 km2 dhe një popullsi prej rreth 337.015 banorë. Ai kufizohet me: qarkun Kukës, qarkun Lezhë, me Malin e Zi, dhe në liqenin e Shkodrës dhe detin Adriatik.
Organet drejtuese të Qarkut janë Kryetari, Kryesia, Sekretari dhe Zv. Kryetari, si dhe seksionet e ndryshme të miratuara nga Këshilli i Qarkut.

Këshilli i Qarkut përbëhet nga një numër i caktuar anëtarësh të forcave të ndryshme politike në propocion me votat e marra gjatë zgjedhjeve lokale. Në këtë këshill bëjnë pjesë përfaqësues të rretheve të mëposhtme.
Numri i anëtare të këshillit është 67Këshilli i Qarkut bashkëpunon me të gjithë institucionet publike e private, lokale, kombëtare dhe të huaja për realizimin e një zhvillimi të qëndrueshëm në Qark.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: